Als eigenaar van een touringcarbedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw passagiers een comfortabele en prettige reiservaring te bieden. Maar het verkopen van eten en drinken aan boord van uw bus kan een tijdrovende en onhandige taak zijn. Gelukkig is er My Bus Food, een innovatieve softwareoplossing die u helpt deze processen te vereenvoudigen en efficiënter te maken.

Met My Bus Food kunt u eenvoudig eten en drinken aanbieden aan uw passagiers tijdens de busreis, en het bestel- en betalingsproces verloopt soepel via onze gebruiksvriendelijke app. Hierdoor kunt u zich concentreren op het vervoeren van uw passagiers, terwijl wij ons richten op het verkopen van lekkernijen. En omdat My Bus Food de administratie volledig automatisch verwerkt, bespaart u veel tijd die anders verloren gaat in het handmatig verwerken van bestellingen en betalingen.

Daarnaast biedt My Bus Food ook voordelen voor uw passagiers. Door de qr-code in de bus te scannen, krijgen zij toegang tot de My Bus Food app waarmee zij eten kunnen bestellen, eigen bestellingen kunnen inzien en meer. Hierdoor kunnen zij hun bestellingen plaatsen wanneer het hen uitkomt in plaats van te wachten tot de host weer is langsgelopen. Dit biedt niet alleen een verbeterde reiservaring voor uw passagiers, maar kan ook leiden tot een toename in verkoop met wel 150%.

My Bus Food is ook een uitkomst voor uw host. Met de My Bus Food Host app heeft de host toegang tot bestellingen, ontvangt meldingen als er een bestelling geplaatst is, kan openstaande rekeningen van reizigers inzien en de voorraad in de bus beheren. Dit geeft uw host meer controle en efficiëntie tijdens de busreis.

Als touringcarbedrijf, is My Bus Food een investering waar u geen spijt van zult krijgen. Door de efficiëntie, controle en toename in verkoop die het biedt, kan My Bus Food u helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen en uw passagiers een superieure reiservaring te bieden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie